Изберете страница

Автоматична линия за пълнене на киселини и основи

Ново поколение автоматични линии, които са предназначени за дозиране и затваряне на миещи и почистващи препарати (с високо съдържание на киселини или основи) в пластмасови, стъклени и други подходящи опаковки. Конструкцията на машината и използваните материали са съобразени с агресивните свойства на продуктите. Линията може да се използва и за стандартни приложения(пълнене на шампоани, балсами и др.), което е прави универсална. Цялата информация за опаковката – скорост на засмукване и дозиране на материала, закон за движение на пълначните игли и др. веднъж програмирани се запазва в паметта на контролера. Пълненето на флаконите става от долу на горе което позволява пълнене на силно пенливи течности с висока скорост. При изработката на линията са използвани най-новите компоненти от водещи европейски и световни производители- управляващ контролер и тъч панел SIEMENS, моторредуктори SEW EURODRIVE, нисковолтова апаратура SCHNEIDER, сервоконтролери и двигатели LENZE, пневматика FESTO или SMC.

Линията е изградена на модулен принцип. Базовата конфигурация е:

E

Пълначен модул ( 4 до 12 пълначни игли)

E

Затварящ модул ( 4 до 8 завиващи глави)

E

Транспортна система

ОПЦИИ:

E

Полуавтоматично зареждане - опаковките се поставят върху входящ транспортьор, от който се подават автоматично посредством манипулатори.

E

Автоматично зареждане - опаковките (флаконите) се изсипват свободно в бункер и автоматично се ориентират и подават на входа на автоматичната линия.

E

Етикетираща машина с етикетиращи модули на фирма HERMA Германия за всички видове самозалепващи се етикети върху вертикални, наклонени, цилиндрични и конусни повърхнини.

E

Опаковане (подреждане в кашони и др.) и палетизиране.

Технически параметри

Производителност 40- 80бут./мин.
Обхват на дозиране 100- 1000мл.
Захранване 3x380V/50Hz
Инсталирана мощност 5.0kW
Работно налягане на въздуха 0.4-0.6Mpa
Размери 1400x4800x2300мм
Контакти

гр. Пловдив 4004
ул. „Александър Стамболийски“ No. 5-Г

тел./ факс: 032/ 676 699
тел./ факс: 032/ 672 913