Изберете страница

За нас

Фирма Евромашин ЕООД е създадена първоначално под името  БАЛКАНТЕХНО ЕООД  през 1991 г. от екип на Технически университет София катедра „Автоматизация на дискретното производство“ и „КАМ“ Пловдив – Завод за монтажна техника. Този екип е създател на първите манипулатори за малки детайли АДП 200 и АДП1000 отличени с наши и международни награди. Тези манипулатори и днес се произвеждат серийно във фирмата. В последствие фирмата се преименува на Евромашин ЕООД.

Колектива е разработил десетки автоматични машини, автоматизирани и роботизирани комплекси за различни дискретни процеси в много предприятия в България. Фирмата разполага с високо квалифициран инженерно-технически и производствен персонал, част от който е специализирал в Австрия и Германия.

Фирмата е специализирана в проектиране, изработка и внедряване на автоматични машини, пълначни и производствени линии за козметична, фармацевтична, химическа и хранително-вкусова промишленост.

Фирмата има организиран сервиз за страната и чужбина.

Основни промишлености в които работим

Основното оборудване в големите български поизводители на козметика – РОЗА ИМПЕКС, АРОМА, СОЛВЕКС, РУБЕЛА, ФИКОСОТА, АЛЕН МАК и др. е произведено от Евромашин ЕООД.

По – големите разработки в областта на хранително вкусовата промишленост са:

  • Автоматичен цех за подреждане и опаковане на бонбони Сезони, Фигаро,Аида и др. в „КРАФТ ФУУДС БЪЛГАРИЯ“ в гр. Своге.
  • Автоматична линия за подреждане на бонбони във фирма „ПРЕСТИЖ“ гр. Велико Търново.
  • Палетизатори, транспортни системи и автоматизиран товарач на европалети в Мелничен комбинат гр. София.

Евромашин ЕООД произвежда и специално технологично оборудване за други отрасли в дискретното производство. Компанията произвежда автоматични машини и линии за Франция, Украйна, Русия, Холандия, Виатнам, Турция и др.

%

Happy Clients

Контакти

гр. Пловдив 4004
ул. „Александър Стамболийски“ No. 5-Г

тел./ факс: 032/ 676 699
тел./ факс: 032/ 672 913